ЗА НАС

Кои сме ние

АКВА-90 ИНЖЕНЕРИНГ ООД е фирма, чиито специалисти са експерти в областта на измерване на води – ниво, разход и налягане. Ние притежаваме патент върху уникален принцип за измерване на разход – „Метод за определяне на водното количество в открити канали“.

Създадена през 2003 година, АКВА-90 ИНЖЕНЕРИНГ ООД е приемник на АКВА-90 ООД, основано през 1990 г. Притежаваме дългогодишен опит в разрешаването на водни проблеми.

Основен приоритет на АКВА-90 ИНЖЕНЕРИНГ ООД, са очакванията и потребностите на нашите клиенти. Потърсете ни по всяко време и нашите специалисти ще Ви консултират и насочат към най-правилната конфигурация измервателна техника.

Политика по качеството на АКВА-90 ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Ръководството на дружеството декларира своята Политика по качеството. Тя е огласена в организацията и е достъпна до всички заинтересовани страни. В нея са заложени нашата мисия, цели и ангажимент към околната среда.

Нашата мисия

Ние от АКВА-90 ИНЖЕНЕРИНГ ООД, се стремим да поддържаме висока удовлетвореност на своите клиенти, чрез специален подход и персонално отношение. За нас е важно да предлагаме цялостни професионални решения, като постоянно повишаваме качеството на нашите продукти и услуги. Благодарение на дългогодишният ни опит и социално отговорно поведение, ние сме надежден и лоялен партньор, на който може да се доверите.

Нашите цели

  • да градим бизнес на основата на доверие както към нашите клиенти, така и към нашите партньори;
  • да прилагаме най-високите стандарти за осигуряване на качествена услуга;
  • да поддържаме стабилно и отговорно присъствие във всички направления, в които работим;
  • да разширяваме постоянно продуктовата си гама;
  • да предлагаме най-подходящите решения в съотношение качество-цена;
  • да поддържаме новаторския си подход и висока квалификация за да задоволим очакванията на клиентите ни;
  • да работим професионално и постоянно да надграждаме постигнатото;

Нашият ангажимент

Една от основните ценности за нас е насочване на усилията и уменията ни в полза на природата. Високото качество и безопасност на продуктите с цел управление на въздействието върху природните ресурси, градската и околната среда.